Kerstvakantie

Geen zin in je (schoon)familie tijdens de kerstvakantie? Kom naar Burgh Haamstede! De uitgelezen plek voor een weekje heerlijk ontspannen en genieten van de mooie natuur die Zeeland te bieden heeft.

Heerlijk uitwaaien aan het strand, met de fiets de omgeving verkennen, lange strandwandelingen maken en genieten van Zeeuwse lekkernijen. Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want Vers op Schouwen komt het gewoon bezorgen. Geen zin om in de keuken te staan? Hier vind je onze favo restaurants in de buurt.

Een vakantiehuis huren in Zeeland tijdens de kerstvakantie

Wat dacht je ervan om te verblijven in ons heerlijke vakantiehuis Burgh Beach in Burgh Haamstede, dichtbij bos, strand, zee en steden als Renesse, Zierikzee, Goes en Vlissingen? Je kunt er met 6 personen verblijven en het is van alle gemakken voorzien. SPOILER ALERT: we hebben een open haard! Kortom, beter wordt het niet deze Kerst.

Activiteiten in Zeeland tijdens de kerstvakantie

Kerstsfeer opsnuiven doe je bij een van de vele winterse activiteiten die plaatsvinden op diverse plekken op Schouwen Duiveland, of een van de aangrenzende eilanden.

Een greep uit het aanbod:

  • Zeeuwse Kerstfair in Burgh
  • Dickens Kerstmarkt in Veere
  • Kerstmarkt in Goes
  • Kerstmarkt in Renesse

Weten wat er nog meer te doen is? Dat ontdek je hier.