Het beste van Renesse

Hoe een dagje Renesse eruit ziet? Nou zo:

Wakker worden doe je met een heerlijke kop koffie bij B Cafe. Doe zeker ook een rondje door de aangrenzende winkel (Bomont)… ze hebben er prachtige woonaccessoires en kleding voor het hele gezin. Met kids onderweg, die vooral geen zin hebben om te shoppen? 300 meter verder op zit Funhouse, de indoor kermis voor het hele gezin. Of stuur ze langs bij de Italiaanse Ijssalon Jumbo om de hoek. Daar staat ALTIJD een rij. En ja, da’s een goed teken. Het ijs is er heerlijk… en de kids zijn wel even zoet;) Kun jij rustig je gang gaan.

Uitgeshopt? Ga dan richting Tennis en Midgetgolf Renesse, voor een rondje over de midget golfbaan. Vanaf daar loop je zo het strand op. Al trek gekregen? Schuif dan aan tafel bij Strandpaviljoen De Haven van Renesse of Strandpaviljoen Zuid Zuid West voor een heerlijke lunch.

Na de lunch slenter je rustig over het strand en het Verklikkerpad naar Nieuw Haamstede. En dan langs het (zweef)vliegveld, over de Kloosterweg en door het bos terug naar Haamstede. TIP: het is best een eind, ofwel: doe goede schoenen aan en trek er een paar uur voor uit.

Geen zin om te wandelen? Rijd dan richting de Brouwersdam en huur een SUP board of kayak, neem een lesje kitesurfen of ga met de kitebuggy, blokart of powerkite onderweg… neerstrijken op het strand voor een chill sessie met een goed boek behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Strandpaviljoen Brouw is een aanrader om de dag af te sluiten met een heerlijk glas wijn en een goede borrelhap. Cheers!